Velmi jemný čerstvý sýr vyroben pouze z mléka pastevních krav plemene Jersey. Vyniká smetanovou až máslovou chutí a výrazně žlutým zabarvením, charakteristickým pro mléko krav tohoto plemene.
Balkán
Nezrající sýr z mléka Jerseyských krav a tudíž i výrazně žlutější barvy. Nemá kůru, těsto je hutné slané chuti.
Grana
Tvrdý sýr minimálně zrající tři měsíce. Má tenkou kůrku a tmavě žlutou barvu, která stárnutím tmavne. Při delším zrání (kolem dvou roků) chutí a strukturou připomíná parmazán. Chuť je plná, lehce pikantní.
Ementálský sýr
Sýr ementálského typu vyroben výlučně z pastevních krav plemene Jersey dle švýcarských receptur pro tento typ sýru bez ok. Jemného až sladce oříškového aroma.
Cottage
Měkký kravský sýr vyráběný z pasterovaného mléka, které se po odkapání sýřeniny zalévá smetanou. Sýr tvoří kuličky velikosti hrášku, je jemné máslové chuti.
Čedar
Tvrdý sýr pevné konzistence výrazně žluté barvy, je vyroben z mléka Jerseyských krav. Připravuje se tradiční staroanglickou metodou čedarování a bandážování (překládání
sýřeniny a zrání v ochranném plátně potřené přepuštěným máslem). Sýr je výraznější chuti s nezaměnitelným aroma.